Veelgestelde vragen workshops

Heb je nog vragen? Waarschijnlijk staat het antwoord op je vraag hieronder! Staat het er niet bij, dan mag je contact opnemen via ons contactformulier

Wat kost het om een account aan te maken?

Het aanmaken van een account is gratis en vrijblijvend!
Je wordt wel gelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen? Klik dan op 'afmelden' onderaan de nieuwsbrief.

Hoe vraag ik een workshop aan?

Wil je de workshop boeken? Volg dan deze stappen:
Stap 1: Klik hier om een account aan te maken op onze website. Dit is gratis en vrijblijvend. 
Stap 2: Ga naar het tabblad ‘Mijn workshops’ of klik hier om er te komen.
Stap 3: Klik rechtsboven op ‘Nieuwe aanvraag’ en vul hier alle gegevens in over de workshop die je wenst te volgen. Klik na het invullen op ‘Opslaan’.
Nadat je de aanvraag hebt opgeslagen, gaan wij ermee aan de slag. Zodra we de beschikbaarheid van locatie en instructrices hebben gecontroleerd krijg je een bevestiging. Dit doen we uiteraard zo snel mogelijk.
Stap 4: Je krijgt de bevestigingsmail met een aanbetalingsverzoek. Dit is nodig om de workshop definitief te reserveren. Dit verzoek staat ook in je account onder het tabblad ‘Workshops’. Klik hier op ‘Aanbetaling doen’ en volg de instructies.
De aanbetaling bedraagt 75 euro. Zodra je dit hebt voldaan is de workshop gereserveerd! 
Stap 5: Na de aanbetaling krijg je een verzoek voor betaling van de resterende kosten. Deze moet minimaal 2 weken voor de workshop voldaan zijn. 

Voor de workshop krijg je nog een email van ons met alle informatie over de workshop zoals het adres, de contactgegevens en de benodigdheden.

Hoe vraag ik een kinderfeestje aan?

Het aanvragen van het kinderfeestje gaat hetzelfde als het aanvragen van een workshop. Kijk voor uitleg bij bovenstaande vraag. 

Ik ga binnenkort mee doen met een workshop, wat moet ik meenemen?

Tijdens de groepslessen en workshops van Sportief Paaldansen draagt iedereen sportkleding.
Met de warming-up en cooling down, beweeg je je gemakkelijk in een lange broek. Om in de paal te blijven zitten en te hangen, is het echter handiger om een korte broek en een mouwloos shirt te dragen. Je hebt dan veel meer grip. Niet voor niets raden we iedereen aan – ook beginners – om in een korte broek te komen trainen.
Dus kom je paaldansen? Dit heb je nodig: Lange sportbroek, korte sportbroek, mouwloze sport-top, flexibele sportschoenen en een handdoek.
Voorkom uitglijden! Gebruik de dag dat je gaat paaldansen geen bodylotion of handcrème.

Ik wil met 2 of 3 vriendinnen een keertje paaldansen, wat is het verschil tussen een proefles en een inloopworkshop?

Met een proefles doe je mee met een reguliere groepsles, dat is een workout net als iedere andere sportles. Hier leer je echt paaldansen. De paaldanstechnieken worden je aangeleerd en als je deze kunt, volgt er een nieuwe techniek.
Een inloopworkshop is meer bedoeld als uitje, daar ga je sneller door de paaldanstechnieken heen, aan het einde van de workshop mag je ondersteboven hangen en de instructrice geeft een demonstratie.

Wil je meedoen om echt door te gaan met de sport, dan adviseren we jullie om gezellig een proefles mee te komen doen. Willen jullie een leuk eenmalig uitje? Dan is de inloopworkshop heel erg geschikt!